Referencer

Hvad siger kunderne om AGTRUP PLAST? Måske kan du lade dig inspirere i
din søgen efter en samarbejdspartner. Har du brug for mere information
er du altid velkommen til at ringe til os – eller komme forbi til en kop kaffe.

 


”De ved, hvad der er vigtigt for os, og agerer efter det”

- Damixa er dansk design, og vores kvalitet i komponenter er af meget stor betydning for vores brand. Derfor vælger vi vores leverandører med meget omhu. Agtrup Plast er vores leverandør gennem mere end 15 år, og de laver vigtige komponenter til vores armaturer, der sikrer noget så essentielt som flow og driftssikkerhed.

- Agtrup Plast er en partner med et meget højt serviceniveau. Og en stor grad af fleksibilitet. Er vi pludselig løbet tør for et eller andet, er de lynhurtige til at omstille tingene, og levere meget hurtigt. Det er faktisk sket, at AGTRUP PLASTs direktør selv er kommet kørende med det, vi lige stod og manglede. Den stil skal man ellers lede længe efter.

- De forstår vores høje krav til kvalitet, de er kreative med hensyn til løsninger og så er de meget ærlige, hvis noget ikke kan lade sig gøre. Det betyder, at vi kan stole på dem, og det er meget vigtigt for os.

- Og så en anden interessant ting. Agtrup Plast udnytter de globale markedskræfter til fordel for os som kunde. For eksempel får de lavet de ellers dyre værktøjer i fjernøsten, som de så producerer med i Kolding. Det betyder, at vi sparer penge dér, hvor det er muligt samtidig med, at vi har vores leverandør tæt på, med en god dialog, videndeling og en meget høj fleksibilitet. Vi føler klart, at Agtrup Plast tænker i, hvad der er bedst for os, og det er rigtig meget værd.

Lene Rasmussen, strategic purchaser, DAMIXA. 

Logo Damixa

KE Fibertec

Med ca 100 medarbejdere producerer KE Fibertec avancerede fiber-teknologi baserede ventilationssystemer til byggesektoren både i Danmark og udlandet.

- Vi har samarbejdet med AGTRUP PLAST gennem mange år. Og det blir vi ved med. Fordi de har en stor viden om plast. De er hurtige. De leverer altid som aftalt. Og så er de altid villige til at gå en ekstra mil, hvis det er nødvendigt. Det betyder meget for os.

- Vi præsterer selv en leveringssikkerhed i forhold til vores kunder på over 99%, og det kræver at vores leverandører er med på at performe ret sikkert. Og at de er fleksible. For pludselig kan vi få en ordre, som skal effektures ”i går”, og i den slags situationer er AGTRUP PLAST en stensikker makker, vi altid kan regne med.

- På vores markeder bliver der kortere og kortere tid fra beslutning til levering, og det bliver vi nødt til at tilpasse os hele tiden. Med AGTRUP PLASTs forståelse og evne til at følge med i højt tempo, bidrager de til vores konkurrencekraft.

Johnny Kusk Møller, produktionsdirektør, KE Fibertec.

Logo Fibertech

15 års samarbejde fortsætter

BSI er blandt verdens førende levererandører til marine sektoren, især udstyr til yachts. 80 medarbejdere over hele verden sørger for holde den flotte position på et marked, der kræver tjek på marginalerne i alle sammenhænge. BSI er desuden leverandør af højkvalitets luger til vindmølleindustrien.

- Vores kunder bor ikke altid lige der, hvor transporten er nemmest, og derfor er logistik en væsentlig faktor for os, når vi vil levere til aftalt tid uanset hvor kundens værft ligger i verden. Lige så vigtig er den kvalitet, vi kommer med. Marine industrien, og måske især yacht producenterne, sætter meget høje krav til kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og sikkerhed i produktet.

- Som førende leverandør til dette marked er vi nødt til at have en samarbejdspartner som AGTRUP PLAST. Kort leveringstid, høj kvalitet og ingen lagerbinding fordi de styrer det for os. Det er fordele, vi sætter meget stor pris på hos AGTRUP PLAST.

- Vi kunne f.eks. ikke bruge en eller anden leverandør i Kina. Kvaliteten er for svingende, der er alt for lang transporttid, deres knowhow og tekniske kompetencer er heller ikke for gode. Vi har det bedst med AGTRUP PLAST, og derfor fortsætter vi det 15 år lange samarbejde.

Jørgen Seeberg, direktør, BSI A/S

Logo Bsi

Nordisk Skoletavle Fabrik

Nordisk Skoletavle Fabrik/NSF er med 60 års erfaring på et stærkt konkurrencepræget marked blandt de væsentligste leverandører af en bred produktrække til indretning af undervisnings- og konferencelokaler i både ind- og udland.

- AGTRUP PLAST laver flere forskellige emner til os, og det har de gjort gennem flere år. Vi har nemlig altid været meget tilfredse med samarbejdet. Vi får hurtige svar på vores forespørgsler, vi får altid aftalt kvalitet og så er vi tilfredse med prisniveauet.

- Jeg kan godt li´ når jeg har en god oplevelse hos vores leverandører. Hos AGTRUP PLAST fornemmer jeg, at alle forhold er i orden, og det giver mig en god tryghed som kunde. Der er altid ordentligt og ryddeligt, medarbejdere er venlige og smilende. Det er nogle gange de små ting, der siger det hele ...

- Vi kunne vælge at bruge en udenlandsk leverandør, f.eks. fra Kina. Problemet er de lange transporttider og de høje fragtpriser i forhold til de mængder, vi skal bruge, i det tempo, vi bruger dem, og den hurtighed som vores marked kræver. Og så betyder det meget for mig, at dialogen med mine leverandører er rar og præcis. Det er den altid med Jørn Lange hos AGTRUP PLAST, der jo også har en betydelig viden om plast, som vi har gavn af.

Jakob Holdt, ansvarlig for udvikling, konstruktion og produktion, NSF.

Logo Nsf