Bilerne brøler igen på Ring Djursland efter sommerpausen

Den kommende weekend (16.-17. august) byder på fart over feltet på Ring Djursland. OK Mobil 1 Legend Car Cup 2014 afholder løb nr. 4, og det er med en lokal racerkører i løbsfeltet. 

Endnu en weekend står i Legend Car racernes tegn. OK Mobil 1 Legend Car Cup kører i denne weekend på Ring Djursland ikke langt fra Grenå, hvor der skal kæmpes om pokalerne og pointene til mesterskabet. Med en rekordlang deltagerliste er der lagt op til et hæsblæsende løb, og den lokale racerkører Søren Zylauv fra Holsted er igen klar til at tørne ud som repræsentant for sine lokale sponsorer, som blandt andre tæller firmaer som Agtrup Plast (Kolding) Fynske Bank (Kolding) KomTek (Holsted) B.Schrøder (Holsted) Svends værktøj m.fl. 

Søren Zylauv som har været indehaver af Zylauv Plast i Holsted fra 2009 til april 2014, har efter salget af sin virksomhed igen fundet tid til at trække i køredragten og holde sin hobby ved lige. Det har været en meget svær sæson indtil videre for den ellers så rutinerede racerkøre som tidligere blandt andet har kørt for Team Den Blå Avis tilbage i 2008. Teamet har kæmpet med at finde den rette opsætning af bilen, som har budt på mange tekniske udfordringer. Søren Zylauv har adskillige gange været med helt fremme, men uheld eller tekniske problemer har desværre spændt ben for den hurtige Holsted-kører. Derfor er optimismen stor forud for løbet på Ring Djursland i weekenden. 

”Jeg ser meget frem til weekendens løb. Det er en spændende sæson i år med ca. 35 køre til start hver gang, så der er kamp om pointene. Vi har desværre brugt den første halvdel af sæsonen på at kæmpe med tekniske problemer og sort uheld så vi har ikke fået kørt de kilometer som er nødvendigt for at kæmpe med om de store pokaler, men jeg håber på at det arbejde teamet har gjort hen over sommerpausen kan honoreres med nogle top resultater hen over efteråret, ” fortæller racerkører Søren Zylauv fra Holsted. 

Vil man gerne følge Søren og kampen om pointene, men ikke har mulighed for at tage turen til Djursland, kan man følge med på TV3 Sport 1. Har man derimod lyst til at tage turen til Djursland, kan man opleve følgende klasser: DTC, Formel ford, Syver racer, 1600 Challenge og Special Saloon. 

OK Mobil 1 Legend Car Cup er den nyeste klasse i dansk motorsport. Klassen blev startet i 2009, og er sidenhen vokset til én af motorsportens største løbsfelter. Og det er med god grund. Bilerne ligner personbiler fra tredivernes USA, men gemmer på en 1.200 cm3 Yamaha motor med 130 hk og et baghjulstræk, der gør dem sjove at køre i og ikke mindst se på. De er en 5/8-udgave af en amerikansk bilmodel, som ene og alene er bygget til at køre race. OK Mobil 1 Legend Car Cup er altså en motorklasse for sig, der giver tilskuerne duften af benzin, lyden af kraftige motorer og masser af nærkampe.

Søren Zylauv og team