Bearbejdning

Del siden:

Søger du en samarbejdspartner, der kan levere både bearbejdede og sprøjtestøbte plastkomponenter?

I Agtrup Plast samarbejder vi med de dygtigste underleverandører af bearbejdede og fræsede plastkomponenter. Det betyder, at du og din virksomhed kun har behov for en leverandør, når I har brug for en komplet løsning i plast.

Vi samarbejder med kvalitetsleverandører om:

Professionel rådgivning giver rigtig løsning

Er du i tvivl om, hvilken plastløsning der er den rigtige for dig og din virksomhed? I Agtrup Plast har vi den faglige ekspertise til at skræddersy komplette løsninger i plast, hvor vi kombinerer bearbejdede emner med sprøjtestøbte plastkomponenter.

Resultatet er en rentabel produktion, en funktionel løsning i højeste kvalitet og en pris, der giver dig og din virksomhed konkurrencekraft.

Bearbejdning eller sprøjtestøbning?

Har du brug for mange og ensartede plastkomponenter, og er du usikker på, om det bedst kan betale sig at købe bearbejdede eller sprøjtestøbte plastkomponenter? I Agtrup Plast rådgiver vi dig om, hvornår henholdsvis sprøjtestøbning og bearbejdning er den rigtige løsning målt i forhold til pris og kvalitet.

Klimavenlige plastløsninger

Bekymrer du dig ligesom os for miljøet og klimaet? I Agtrup Plast arbejder vi målrettet på at minimere vores klimaaftryk. Du kan eksempelvis få produceret dine plastkomponenter i nedbrydeligt bioplast, ligesom vi har investeret i energivenlige maskiner, er ISO 14001 miljøcertificerede og bekæmper udledning af råvarepellets i havmiljøet.

9 gode grunde til at samarbejde med Agtrup Plast om bearbejdede plastkomponenter

Få let en samlet løsning

I Agtrup Plast tilbyder vi både bearbejdede og sprøjtestøbte plastkomponenter, så din virksomhed kun har behov for en leverandør, når I har brug for en komplet løsning i plast.

Jørn Lange, ejer af Agtrup Plast

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.