Fra ide til løsning

Del siden:

I Agtrup Plast forvandler vi din idé til en færdig løsning. Vi kombinerer dine tanker med vores viden om plast og udvikler i fællesskab en løsning, der er 100% tilpasset dit behov.
Når du samarbejder med Agtrup Plast fra den første spæde idé til den færdige løsning, er resultatet en intelligent løsning, en rentabel produktion, knivskarp logistik og en ensartet kvalitet, der giver større konkur­rence­kraft, færre reklamationer, mindre kapitalbinding og større kunde­tilfredshed.
Vi er med hele vejen
1

Idé og design af løsning

Udgangspunktet kan være en spæd idé, en rå håndtegnet skitse, en prototype eller en detaljeret tegning, som omsættes til en 3D tegning, som vi sammen kan arbejde videre ud fra.
2

Valg af værktøjs­løsninger og materiale

Med afsæt i de funktioner og egenskaber din løsning skal have, rådgiver vi dig om de vigtige valg af værktøjer og materialer.
3

Produktion

Når designet er godkendt og materialer og værktøjer valgt, går vores dygtige plastteknikere i gang med at producere emnet på vores fabrik i Kolding, hvor vi råder over 18 sprøjte­støbe­maskiner, 10 robotter, ultralyds­svejsemaskiner, farve­doserings­enheder og måle- og tempererings­udstyr.
4

Procurement

I et samarbejde med Agtrup Plast, kan du nøjes med en leverandør. Vi samarbejder nemlig med de dygtigste underleverandører og tilkøber de emner, vi ikke selv producerer. Det betyder, at du og din virksomhed får en komplet løsning.
5

Montage

Når dine plast­komponenter er produceret og eventuelle emner tilkøbt hos under­leverandører, samler vores erfarne medarbejdere din løsning. Vi tester naturligvis løsningen, så den lever op til alle kvalitets- og sikkerhedskrav.
6

Supply Chain

I Agtrup Plast kan vi håndtere hele forsynings­kæden fra indkøb til produktion, logistik, kvalitet, distri­bution og service. Vi har værktøjerne til at håndtere komplekse problem­stillinger af teknisk og innovativ karakter på såvel strategisk som operationelt niveau i forhold til din virksomheds drifts­processer.
7

Lager

Ønsker du det, tilbyder Agtrup Plast en lagerløsning med hurtig dag til dag levering over hele Danmark. Lagerløsningen hos Agtrup Plast frigiver kapitalbinding.

9 gode grunde til at udvikle med Agtrup Plast

Professionel og solid rådgivning

Sammen udvikler vi en intelligent løsning i plast, der giver dig og din virksomhed større konkurrencekraft, færre reklamationer, mindre kapitalbinding og større kundetilfredshed.

Jørn Lange, ejer af Agtrup Plast

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.