Valg af løsning

Del siden:

Fremstillingen af plastkomponenter er kompleks og kræver indgående kendskab til plast. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning, er Agtrup Plast klar til at hjælpe dig og din virksomhed med solid og specialiseret rådgivning på konsulentbasis.

Samarbejd med Agtrup Plast og få rådgivning om og hjælp til:

Agtrup Plast har næsten 50 års erfaring i at rådgive virksomheder om udvikling af nye produkter. Lige fra de første spæde tanker til færdigt produkt. Er du allerede i gang, kan du få hjælp til at produktionsmodne din idé, inden vi sammen træffer de vigtige valg om værktøjer og materialer.

Leder du efter en løsning i plast, der er produceret med omtanke for miljøet? I Agtrup Plast har vi investeret i energivenlige maskiner, vi er ISO 14001 miljøcertificerede, og vi bekæmper udledning af råvarepellets i havmiljøet. Vi er specialiseret i at producere plastkomponenter i nedbrydeligt bioplast, der produceres af biomasse fra eksempelvis sukkerroer, majs og halm.

Rådgivning der kan mærkes på bundlinjen

Resultatet af samarbejdet er en optimeret og rentabel produktion med en funktionel løsning i højeste kvalitet til en pris, der giver dig og din virksomhed konkurrencekraft.

Ved at tilknytte Agtrup Plast til dit projekt, undgår din virksomhed at falde i dumme og dyre faldgrubber. For konsekvenserne af forkert materialevalg, værktøjsløsninger og produktionsform kan have store konsekvenser. Både økonomisk og for kvaliteten af det produkt, du og din virksomhed sender på markedet.

Spar honoraret

Vælger du at få produceret plastløsningen hos Agtrup Plast, modregner vi naturligvis hele eller en del af honorarydelsen for rådgivningen.

9 gode grunde til at vælge Agtrup Plast

Vidste du, at du hos Agtrup Plast kan få et plastmateriale, der er umuligt at bøje, og som er stærkere, lettere, billigere og holder længere end stål?

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.