Ultralyds­svejsning

Del siden:

Har du brug for ultralydssvejsning? I Agtrup Plast er vi specialiseret i sammen­føjning af dine plast­kompo­nenter med ultralyds­svejsning, der sikrer høj kvalitet, stor styrke, nøjagtig reproducer­barhed og en flot finish.

Ultralydssvejsning giver en konsistent kvalitet i sammenføjningen af dine emner og er et økonomisk attraktivt alternativ til andre sammenføjningsmetoder, fordi der ingen omkostninger er til lim, bolte, søm eller loddemateriale.

Ultralydssvejsning er skånsom mod miljøet

Bekymrer du dig ligesom os for miljøet og det klimaaftryk, vi sætter, er ultralydssvejsning løsningen. For en af de væsentligste fordele ved ultralydssvejsning er, at den fungerer uden lim, forbindelseselementer og opløsningsmidler. Det gør ultralydssvejsning til en miljøvenlig løsning for dig og din virksomhed.

Hurtige procestider med høj pålidelighed

Ultralydssvejsning er særligt velegnet når hurtige procestider med høj pålidelighed, kvalitet, styrke og nøjagtig reproducerbarhed spiller en afgørende rolle for produktionen af dine plastkomponenter.

Rådgivning sikrer konkurrencekraft

Er du usikker på hvilken sammenføjningsmetode, du og din virksomhed skal vælge? I Agtrup Plast har vi mange års specialiseret erfaring i at sikre dig den bedst mulige og mest rentable sammenføjning af dine plastkomponenter.

Spiller høj leveringssikkerhed en rolle?

På vores fabrik i Kolding har vi samlet ultralydssvejsemaskiner, 18 sprøjtestøbemaskiner, 10 robotter, farvedoseringsenheder og måle- og tempereringsudstyr i de 1.800 kvadratmeter store produktionslokaler og 400 kvadratmeter råvare- og færdigvarelager.

Kapaciteten sikrer i kombination med erfarne medarbejdere høj leveringssikkerhed og priser, der giver din virksomhed øget konkurrencekraft.

9 gode grunde til at vælge Agtrup Plast til ultralydssvejsning

Vælg en specialist i ultralyds­svejsning

I Agtrup Plast er vi specialiseret i sammenføjning af dine plastkomponenter med ultralydssvejsning, der sikrer høj kvalitet, stor styrke, nøjagtig reproducerbarhed og en flot finish.

Charlotte Christensen, Plastmager

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.