Miljø

Del siden:

Naturen ligger vores hjerter nært i Agtrup Plast. Vi bekymrer os om klimaet og miljøet og arbejder efter flere af FN’s 17 verdensmål for at være med til at skabe en bæredygtig fremtid for vores børn og børnebørn.

I Agtrup Plast mærker vi en stigende interesse for plastløsninger produceret med omtanke for miljøet fra kunder som dig, der ønsker at passe godt på vores jordklode. Vi oplever også, at slutkunderne i stadig større omfang stiller krav om, at miljøhensyn er tænkt ind i deres løsninger.

Fire klimavenlige tiltag i Agtrup Plast

ISO 14001 miljøcertificerede

Agtrup Plast er miljøcertificerede efter ISO 14001 standarden. Vi arbejder med miljøledelse, fordi vi vil reducere vores klimaaftryk. Et konkret mål er at reducere vores i forvejen lave spildprocent fra 2 procent til 1,5 procent.

Operation Clean Sweep

Agtrup Plast er med i det globale miljøinitiativ Operation Clean Sweep, der arbejder for at holde råvarepellets ude af havmiljøet. Vi har blandt andet monteret dæksler på alle afløb i produktionsområdet for at undgå, at mikroplast udledes via spildevandet og til sidst ender i havet.

Nedbrydeligt bioplast

Agtrup Plast leverer plastkomponenter i nedbrydeligt bioplast. Bioplast er et alternativ til traditionel plast og produceres af biomasse fra eksempelvis sukkerroer, majs og halm. Plast fremstillet af biomasse er en klimavenlig løsning, da biomasse er en fornybar ressource i modsætning til olie og gas.

Energivenlig maskinpark

Agtrup Plast har de nyeste og mest miljøvenlige maskiner på markedet. De har et lavt energiforbrug og bruger helt almindelig luft til nedkøling. Vi har investeret i to fuldelektriske maskiner, der giver en energivenlig produktion af plastkomponenter.

grøn energi

Køb af CO2-neutral og vedvarende energi støtter den grønne omstilling i Danmark. Derfor er Agtrup Plast skiftet til grøn strøm fra danske vindmøller. Investeringen er et vigtig led i vores arbejde med at reducere klimaaftrykket og selvom der skal betales en lidt højere pris for den grønne vindenergi, er det altafgørende, at vi som virksomhed påtager os et ansvar for klimaet og miljøet.

I Agtrup Plast arbejder vi især efter mål nr. 7, 13 og 14, der handler om bæredygtig energi, klima­indsats og livet i havet.

Hvorfor vælge Agtrup Plast?

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Tusind tak til alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører for et godt samarbejde. Vi har løbet stærkt, og maskinerne har kørt på fulde omdrejninger.

Efter en velfortjent sommerferie i uge 29, 30 og 31, hvor vi holder ferielukket, er vi klar til at tage fat igen fra mandag den 8. august.

I Agtrup Plast vil vi gerne ønske dig en rigtig god og forhåbentlig varm dansk sommer.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.