Sprøjte­støbning

Del siden:

Har du brug for sprøjtestøbte plastkomponenter, hvor solid rådgivning, godt håndværk, leveringssikkerhed, konkurrencedygtige priser og omtanke for klimaet går hånd i hånd?

I Agtrup Plast har vi stor viden om plast. I kombination med vores topmoderne maskinpark og professionelle rådgivning sikrer det dig og din virksomhed den mest rentable produktion af dine plastemner.

Løsninger i plast og bioplast produceret med omtanke for miljøet

Ønsker du, ligesom os, at tage et medansvar for miljøet? I Agtrup Plast leverer vi løsninger i plast og bioplast, der er produceret med omtanke for miljøet.

Vi arbejder målrettet på at minimere vores klimaaftryk og har eksempelvis investeret i energivenlige maskiner med et lavt klimaaftryk, ligesom vi er ISO 14001 miljøcertificerede og en del af det globale miljøinitiativ Operation Clean Sweep, hvor vi sammen bekæmper udledning af råvarepellets i havmiljøet.

Når du samarbejder med Agtrup Plast, kan du vælge at få fremstillet dine plastkomponenter i traditionel plast eller vælge en løsning i nedbrydeligt bioplast, der er fremstillet af biomasse fra eksempelvis sukkerroer, majs og halm. Bioplast er en mere klimavenlig løsning, da det er en fornybar ressource.

Sprøjtestøbte plastkomponenter i kompromisløs kvalitet

På vores fabrik i Kolding råder vi over 1.800 kvadratmeter produktionslokaler, 400 kvadratmeter råvare- og færdigvarelager, 18 sprøjtestøbemaskiner, 10 robotter, ultralydssvejsemaskiner, farvedoseringsenheder og måle- og tempereringsudstyr.

Vores veludrustede maskinpark er betjent af erfarne plastmagere, der sprøjtestøber plastkomponenter på op til 3,5 kilo i kompromisløs, ensartet kvalitet. Vi har naturligvis høj leveringssikkerhed og priser, der giver din virksomhed øget konkurrencekraft.

Solid rådgivning sikrer rentabel produktion

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig og din virksomhed? I et samarbejde med Agtrup Plast får du solid og professionel rådgivning om eksempelvis materialevalg og valg af værktøjer.

I rådgivningsfasen finder vi ofte frem til løsninger, hvor du har flere indsatser til samme støbeform. Genbrug af støbeformen er en hurtig genvej til store økonomiske besparelser, der kan mærkes på bundlinjen.

Har du behov for sparring om produktionsmodning og udvikling, byder vi også gerne ind med vores ekspertise, ligesom vi også rådgiver dig om, hvornår sprøjtestøbning bedre kan betale sig målt i forhold til bearbejdning og fræsning af emner.

9 gode grunde til at vælge Agtrup Plast til sprøjtestøbning af plastkomponenter

Sprøjtestøbte plastkomponenter i højeste kvalitet

Vi sprøjtestøber plastkomponenter på op til 3,5 kilo i kompromisløs, ensartet kvalitet. Vi er erfarne og har en topmoderne maskinpark. I kombination giver det høj leveringssikkerhed og priser, der giver din virksomhed øget konkurrencekraft.

Peter D. Larsen, Plastmager

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.