Valg af materialer

Del siden:

Med de mange forskellige plasttyper og i tusindvis af specifikke plastmaterialer kan det være en stor udfordring at foretage det optimale materialevalg. I Agtrup Plast har vi den nødvendige viden og erfaring til at rådgive dig og din virksomhed om valg af materialer.

Når vi rådgiver dig om valg af materialer, sætter vi os ind i dit produkt. For kun ved at forstå dit produkt og det miljø, det skal fungere i, kan vi vælge det rigtige materiale, der målt på funktion, kvalitet og pris giver det bedste resultat.

Plast findes i et væld af forskellige typer, kvaliteter og priser. Nogle plastmaterialer er elastiske eller bløde som bomuld, mens andre er hårde og stærke som metal. De forskellige plasttyper har alle forskellige egenskaber og fordele. Hvilket plastmateriale der bedst egner sig til din produktion, afhænger af et væld af faktorer.

Faktorer der har betydning for valg af plasttype

Prime varer, regenerat eller bioplast?

Prime varer fremstilles af helt nye råvarer, mens regenerat er fremstillet af genanvendt plastaffald og bioplast af biomasse fra eksempelvis sukkerroer, majs og halm.

I Agtrup Plast mærker vi en stigende interesse for plastløsninger i bioplast fra kunder, der ønsker at passe godt på vores jordklode. Bioplast er en miljøvenlig løsning, da det er en fornybar ressource. Det er vores ambition løbende at øge andelen af plastløsninger fremstillet af bioplast.

9 gode grunde til at vælge Agtrup Plast

Professionel og solid rådgivning

Vi sætter vi os ind i dit produkt. Kun ved at forstå dit produkt og det miljø, det skal fungere i, kan vi vælge det rigtige materiale, der målt på funktion, kvalitet og pris giver det bedste resultat.

Jørn Lange, ejer af Agtrup Plast

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.