Hvem er vi

Del siden:

Agtrup Plast er etableret i 1972 af Andreas Lange, der var blandt landets pionerer inden for industriel plast­fremstilling. I 1998 overtog sønnen Jørn Lange ejerskabet af familie­virksomheden, og han står i dag i spidsen for produktionen af sprøjte­støbte plast­komponenter.

Fundamentet for succesen i Agtrup Plast er specialiseret viden om plast, professionel rådgivning, knivskarp logistik, produktion i høj kvalitet, et højt serviceniveau og løsninger produceret med omtanke for miljøet, der forenet resulterer i større konkurrencekraft, færre reklamationer, mindre kapitalbinding og større kundetilfredshed for virksomheder som din.

I Agtrup Plast siger vi tingene, som de er. Vi holder det, vi lover og gør ikke opgaverne mere komplicerede, end de bør være.

Vi er innovative i vores tilgang, og en kombination af mange års brancheerfaring, løbende uddannelse af medarbejderne og kontinuerlige investeringer i en avanceret maskinpark betyder, at Agtrup Plast har den nødvendige kapacitet til at producere plastkomponenter til aftalt tid, med højeste leveringssikkerhed og til konkurrencedygtige priser.

Klimavenlige plastløsninger

I Agtrup Plast bekymrer vi os for miljøet og klimaet, og vi arbejder målrettet på at minimere vores klimaaftryk. Eksempelvis tilbyder vi produktion af plastkomponenter i nedbrydeligt bioplast, ligesom vi har investeret i energivenlige maskiner, er ISO 14001 miljøcertificerede og bekæmper udledning af råvarepellets i havmiljøet.

Hvorfor samarbejde med Agtrup Plast?

Specialiseret viden om plast, professionel rådgivning, knivskarp logistik, produktion i høj kvalitet og et højt serviceniveau resulterer i større konkurrencekraft, færre reklamationer, mindre kapitalbinding og større kundetilfredshed.

Jørn Lange, ejer af Agtrup Plast

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.