Del siden:

Fødevarestyrelsen blåstempler Agtrup Plast

Fødevarestyrelsens ordinære kontrolbesøg godkender igen Agtrup Plast til produktion af produkter, der kommer i berøring med fødevarer.

Med et mål om at sikre forbrugerne sunde og sikre fødevarer kontroller Fødevarestyrelsen hvert år alle virksomheder, der producerer produkter, der bruges i fødevareindustrien.

”I Agtrup Plast glæder vi os over, at vi igen i år er godkendt uden anmærkninger. Det skyldes blandt andet, at registreringerne er dækkende for virksomhedens aktiviteter, og at sporbarheden af råvarer til fremstilling af komponenter til fødevarekontakt kan føres et led tilbage og til producent af granulat, ligesom vi har styr på GMP-procedurer og et certificereret kvalitetsstyringsprogram”, forklarer direktør i Agtrup Plast ApS Jørn Lange. 

Download kontrolrapport

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Tusind tak til alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører for et godt samarbejde. Vi har løbet stærkt, og maskinerne har kørt på fulde omdrejninger.

Efter en velfortjent sommerferie i uge 29, 30 og 31, hvor vi holder ferielukket, er vi klar til at tage fat igen fra mandag den 8. august.

I Agtrup Plast vil vi gerne ønske dig en rigtig god og forhåbentlig varm dansk sommer.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.