Del siden:

ISO 14001 recertificering

Et konstant arbejde med miljøledelse og et fokus på at reducere klimaaftrykket gennem grønne investeringer og smarte, energivenlige løsninger har endnu engang fået Bureau Veritas til at blåstemple Agtrup Plast med en recertificering af ISO 14001 certifikatet.

– I Agtrup Plast mærker vi en stigende efterspørgsel på plastløsninger, der er produceret med omtanke for miljøet. Interessen kommer fra kunder, der ligesom os, ønsker at passe godt på vores jordklode. ISO 14001 certificeringen dokumenterer, at vi arbejder seriøst med at passe på miljøet, og det bliver værdsat af vores kunder og samarbejdspartner.

– Vi arbejder med miljøledelse, fordi vi vil reducere vores klimaaftryk. Et af de konkrete mål er, at vi vil reducere vores i forvejen lave spildprocent i produktionen fra 2 procent til 1,5 procent. Herudover er vi en del af miljøinitiativet Operation Clean Sweep, der arbejder for at holde råvarepellets ude af havmiljøet, ligesom vi arbejder på at øge andelen af nedbrydeligt bioplast i vores produktion og fra årsskiftet køber grøn strøm fra danske vindmøller, forklarer direktør i Agtrup Plast, Jørn Lange.

Miljøindsats i Agtrup Plast

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.