Cases

Del siden:

KE Fibertec

Solid rådgivning, viden om plast, udstrakt fleksibilitet, smart lager­løsning og hurtig levering er de vigtigste årsager til, at KE Fibertec A/S og indkøber Karin Christiansen i en årrække har brugt Agtrup Plast til produkt­udvikling og produktion af sprøjtestøbte plast­komponenter til virksomhedens tekstil­baserede ventilations­løsninger.

”Agtrup Plast er dygtige til at rådgive os om valg af værktøjer og materialer til de forskellige dyser og låseringe, de udvikler og producerer til vores tekstilbaserede ventilationsløsninger. De sætter sig ind i og forstår vores behov”, fortæller Karin Christiansen, der er imponeret af medarbejdernes fleksibilitet og virksomhedens evne til at omstille produktionen.

”I KE Fibertec har vi en nicheproduktion, og det er altafgørende for os at have en samarbejdspartner, der kan rykke hurtigt, når vi får en stor ordre. Har Agtrup Plast ikke plastemnet på lager, sætter de produktionen i gang. Den hurtige leveringstid og den høje leveringssikkerhed er i kombination med konkurrencedygtige priser med til at styrke vores konkurrencekraft”, forklarer Karin Christiansen, der roser Agtrup Plast for løsninger i den højeste ende af kvalitetsskalaen.

”Vi oplever en høj og ensartet kvalitet af plastkomponenterne. Er der en sjælden gang en enkelt skævert, bliver fejlen hurtigt rettet”, understreger indkøberen i KE Fibertec, der løbende udvikler nye løsninger i samarbejde med Agtrup Plast.

”Vi er i gang med at udvikle en dyseprop, så vi kan styre og stoppe luften i de store dyser i ventilationsanlæggene. Agtrup Plast er med fra start til slut, og deres rådgivning om materialevalg og deres evne til at renovere eller bruge forskellige indsatser til samme støbeform sikrer os, at vi får den mest retable produktion af plastemnet”, forklarer Karin Christiansen, der ikke er bleg for at anbefale Agtrup Plast i sit netværk.

”I KE Fibertec er vi 100 % trygge ved samarbejdet med Agtrup Plast. De har gennem mange år bevist, at de leverer intelligente plastløsninger i høj kvalitet til den rigtige pris.”

Kort om KE Fibertec A/S

KE Fibertec udvikler, producerer og leverer bæredygtige tekstilbaseret ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Virksomhedens tekstilkanaler giver en effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden ”døde zoner”.

KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et godt luftskifte og et sundt indeklima i skoler, kontorer, butikker, showrooms, industrien og andre typer lokaler, hvor mange mennesker er samlet.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.