Del siden:

Agtrup Plast investerer i ny fuldelektrisk maskine

Ny fuldelektrisk maskine imødekommer stigende efterspørgsel på energivenlig produktion af sprøjtestøbte plastkomponenter i Agtrup Plast. Det forklarer ejer Jørn Lange.

”Vores nye fuldelektriske sprøjtestøbemaskine er proppet med den nyeste teknologi. Det betyder, at vi eksempelvis kan se og måle, hvad det koster i CO2 at producere kundens komponenterne. Populært sagt kan vi måle det klimaaftryk, produktionen af den enkelte komponent sætter”, forklarer Jørn Lange, der også nævner maskinens højere effektivitet som en væsentlig grund til investeringen.

”Den nye fuldelektriske sprøjtestøbemaskine producerer hurtigere end traditionelle maskiner. I en hastesag betyder det, at vi kan levere komponenterne endnu hurtigere end tidligere”, understreger ejeren af Agtrup Plast.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Tusind tak til alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører for et godt samarbejde. Vi har løbet stærkt, og maskinerne har kørt på fulde omdrejninger.

Efter en velfortjent sommerferie i uge 29, 30 og 31, hvor vi holder ferielukket, er vi klar til at tage fat igen fra mandag den 8. august.

I Agtrup Plast vil vi gerne ønske dig en rigtig god og forhåbentlig varm dansk sommer.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.