Del siden:

Agtrup Plast ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår

Det er jul, og snart er endnu et år gået. I Agtrup Plast vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i det forgangne år og ønske vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår.

Hos Agtrup Plast kan vi se tilbage på et godt år, hvor vi har løst en masse spændende opgaver og udfordringer i tæt dialog med vores trofaste kunder. Nye er også kommet til, og vi er glade for, at flere får øje på vores høje kvalitet og fleksible løsninger inden for sprøjtestøbning, bearbejdning og ultralydssvejsning.

Klimaspørgsmål og CO2-aftryk er rykket allerøverst på dagsordenen, og som plastproducent er det afgørende, at vi gør alt, hvad vi kan for at reducere klimaaftrykket. Vi kører med 100 % grøn strøm fra vindmøller og har reduceret spildprocenten til under 2%. Vores ISO 14001 miljøcertificering er blevet kontrolleret, og det grønne miljømærke sidder godt fast hos Agtrup Plast.

Samtidig er vi stolte af alt det, vi bidrager med, når det gælder plast. Som vores nye dedikerede lærling, Philip, udtrykker det: ” Vi kan ikke leve uden plast. Det er et fantastisk materiale, der kan formes til stort set alt, og så kan det genanvendes.”

Vi lader julefreden sænke sig med tak for samarbejdet i det forgangne år og ser frem til et nyt i 2024.

Vi går på juleferie 21. december og er tilbage den 2. januar.

Glædelig jul og godt nytår!

Alle medarbejdere i Agtrup Plast

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.