Del siden:

Godt nyt til miljøbevidste golfspillere

De miljøbevidste golfspillere kan godt begynde at glæde sig. Om kort tid sender Agtrup Plast nemlig en ny 100 % bæredygtig og komposterbar golf tee på markedet. Håbet er, at landets mange proshops og golfspillere vil tage den bæredygtige BIOTEE med i deres golfbag.

Vi kan ikke love golfspillerne, at de kommer til at skyde bolden længere ned ad fairwayen, end de gør i dag. Men vi kan love dem, at de med vores nye komposterbare BIOTEE kan gøre det mere klimavenligt.

 

BIOTEE efterlader ikke mikroplast i jorden

Den nye og miljøvenlige golf tee er lavet af majsstivelse, der er et 100 % biokomposterbart materiale. Det giver et lavere klimaaftryk sammenlignet med de traditionelle tees i plastik og træ, ligesom BIOTEE ikke efterlader mikroplast i jorden.

– BIOTEE er en stærk tee, men som alle andre tees på markedet, kan den knække. Når det sker, kan golfspillerne med god samvittighed efterlade den i naturen. For den forvandles nemlig til kompost. Ikke lige med det samme, men over tid. Komposteringen kræver den rigtige temperatur, fugt og mikroorganismer, men det er så heldigt, at det byder den danske muld så rigeligt på.

De nye bæredygtige golf tee findes i to forskellige længder, der begge har afstandsmarkeringer, så det er tydeligt, hvor langt den skal stikkes ned i jorden, inden der tees ud. BIOTEE fås i forskellige transparente farver. Blandt andet i biofarverne gul, blå, orange, magenta og klar.

 

Agtrup Plast har fokus på bæredygtighed

Agtrup Plast vil gerne passe på og værne om naturen, og det er med det mindset, at virksomheden nu har udviklet en bæredygtig og komposterbar golf tee til de miljøbevidste golfspillere og golfklubber.

Vi arbejder efter flere af FN´s 17 verdensmål for at være med til at skabe en bæredygtig fremtid for vores børn og børnebørn. Ligesom vi har en ambition om at øge andelen af plastløsninger fremstillet af komposterbart materiale. Vores nye BIOTEE skal ses som et led i at udleve den ambition.

 

Klar til test ude i golfklubberne

Prøvekits og information om den bæredygtige og biokomposterbare golf tee er på vej ud til udvalgte danske golfklubber og deres proshops. Men alle golfklubber og proshops kan bestille et prøvekit ved at kontakte Agtrup Plast.

Oplever vi efterspørgsel og interesse for vores nye BIOTEE, står vi klar til at trykke på startknappen med det samme, og i Agtrup Plast forventer vi at kunne lancere vores nye komposterbare golf tee i efteråret til glæde for alle miljøbevidste golfspillere.

 

For den lidt nørdede…

Hvad er biokomposterbart materiale, tænker du måske? Det biokomposterbare materiale, som Agtrup Plast anvender, kaldes PLA. PLA er en forkortelse for PolyLactic Acid eller Polymælkesyre. PLA er en såkaldt bioplast baseret på plantedele som f.eks. majsstivelse, korn, sukkerrør eller halm.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.