Del siden:

Agtrup Plast støtter byens hold

Håndboldene blafrer igen ind i modstandernes net. Efter en række sløve år er KIF Kolding tilbage, hvor de hører hjemme. I toppen af dansk håndbold. I Agtrup Plast er vi stolte af at have været en del af holdet i både modgang og medgang. I denne sæson som sponsor på partnerniveau.

KIF Kolding er et fyrtårn inden for dansk håndbold og et vigtigt vartegn for byen. Klubben har spillet i landets bedste række siden 1984 og er på herresiden den mest vindende klub med 14 danske mesterskaber og 8 pokaltitler.

– Lokalt engagement er vigtig. Derfor støtter vi KIF Kolding som sponsor på partnerniveau. Vi ser langt de fleste kampe fra vores skyboks og lever os ind i kampene med liv og sjæl. Vi både taber og vinder med holdet, understreger Jørn Lange, direktør i Agtrup Plast.

For Agtrup Plast er det vigtig at være en del af KIF Koldings store erhvervsnetværk, der er med til at pleje og skabe fællesskaber, ligesom det er kilden til nye samarbejder, nye kunder og store oplevelser.

KIF

Sammen kæmper vi for Kolding

I KIF Kolding glæder klubikonet og adm. direktør, Christian Hjermind, sig over, at Agtrup Plast bakker op om byens håndbold.

– KIF Koldings partnere, sponsorer og fans er fundamentet i klubben. Derfor er vi naturligvis utroligt glade for samarbejdet med Agtrup Plast. De har været en trofast partner gennem flere år, og i klubben mærker vi tydeligt engagementet og opbakningen til hjemmekampene, fortæller Christian Hjermind, der udover at være adm. direktør også er sportslig ansvarlig.

Han opfordrer gerne klubbens samarbejdspartnere og byens virksomheder til at kigge i retning af Agtrup Plast, hvis de har brug for løsninger inden for sprøjtestøbninger, bearbejdning eller ultralydssvejsning.

– Agtrup Plast har et stort Kolding hjerte, og hvis de leverer plastløsninger med samme passion, som de har for håndbolden i KIF Kolding, er jeg helt sikker på, at du som kunde får en god oplevelse i samarbejdet med Agtrup Plast, understreger Christian Hjermind.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.