Del siden:

Ny lærling nørder plast og teknologi

Ole Gudmann har skiftet Ringkøbing og Den jydske Haandværkerskole ud med Kolding og en læreplads som plastmager i Agtrup Plast. Her kan den 20-årige vestjyde nørde plastik og dygtiggøre sig inden for teknologi i kombination med, at han lærer et håndværk.

– Jeg har altid vidst, at jeg ville være håndværker. For jeg kan godt lide at arbejde med mine hænder og skabe noget, man kan se og bruge til noget. Men jeg kan også godt lide at udfordre mit hoved og arbejde med både kendte og nye, spændende teknologier. Det får jeg mulighed for i min uddannelse til plastmager i Agtrup Plast, fortæller Ole Gudmann.

Ole suger læring til sig

Han tog springet fra Ringkøbing til Agtrup Plast i Kolding, fordi en kammerat anbefalede virksomheden. Valget har han ikke fortrudt.

– Det er mit første rigtige arbejde, efter at jeg var færdig med skolen. Så jeg var selvfølgelig meget spændt på at starte hos Agtrup Plast. Men starten har overgået alle mine forventninger. Mine kolleger har taget godt imod mig. Vi har mange gode snakke, et godt kammeratskab og jeg kan helt sikkert suge en masse læring ud af dem, mener Ole Gudmann.

Afvekslende og varierende opgaver

Lærling, Ole Gudmann

Der venter nu Ole Gudmann en spændende læretid på 3 ½ år.

– Jeg er glad for at være landet i Agtrup Plast. Virksomheden har en god størrelse, hvor alle kender alle. Det giver et stærkt fællesskab og varierende opgaver, at vi ikke er flere hundrede ansatte. Jeg kan allerede mærke, at jeg får lov til at prøve en masse forskellige ting af og ikke blot står og laver det samme hver dag. Det klæder mig godt på fagligt, og det er fedt, understreger Ole Gudmann.

Ikke alle håndværkere elsker rengvejr …

Udover de faglige udfordringer, gode kolleger og afvekslende opgaver, glæder han sig især over én ting.

– For at være helt ærlig ville jeg hade at skulle arbejde udenfor hver dag, som mange håndværkere gør. Derfor er jeg meget glad for at have fundet et håndværkerfag, hvor jeg går i tørvejr og varme hver eneste dag året rundt, afslører Ole Gudmann med et smil.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.