Del siden:

Maskinparken er gået helt elektrisk

For godt tre år siden lagde Agtrup Plast en ambitiøs plan med et mål om at udskifte hele maskinparken til de nyeste og mest miljøvenlige fuldelektriske maskiner på markedet. Med to nye investeringer er ambitionen nu en realitet.

Senest har Agtrup Plast investeret i en 210 ton Sumitomo Demag Systec Servo og en 75 ton Sumutomo Demag.

– Med vores nye 75 ton Sumutomo Demag sparer vi 60 % af energiforbruget. Den bruger kun 2,4 kilowatt pr. 10 minut. Ja faktisk er den så strømbesparende, at den populært sagt ikke bruger mere energi, end det koster at koge en liter vand i en elkedel, fortæller Jørn Lange, direktør i Agtrup Plast Aps.

Sidste skud på stammen af energivenlige plaststøbemaskiner er den 210 ton store Sumitomo Demag Systec Servo. Maskinen er gearet til større emner, og selvom den ikke helt kan måle sig med mindre maskiner, er der stadig en markant klimagevinst på 40 % at hente på den nye maskine.

Med de sidste års mange investeringer i maskinparken står Agtrup Plast godt rustet til at imødekomme den store efterspørgsel fra såvel eksisterende som nye kunder, der har brug for knivskarpe og klimavenligt producerede plastkomponenter.

Vil du vide mere om, hvordan Agtrup Plast kan hjælpe din virksomhed i mål med klimavenlig sprøjtestøbning, bearbejdning eller ultralydssvejsning?

Fortæl os om dit behov på 75 56 66 77 eller info@agtrup-plast.dk.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med det sidste nye fra Agtrup Plast og plastbranchen.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.